Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

Rij2op5 campagne in Groningen weer van start

Rij2op5 GroningenOp 20 maart is een nieuwe rij2op5 fietscampagne gestart in Groningen. Werknemers van diverse bedrijven en organisaties – zoals de Rijksuniversiteit Groningen en Menzis – kunnen twee weken lang een e-bike of speed-pedelec uitproberen.

De campagne is een initiatief van Groningen Bereikbaar. Doel is om mensen te laten zien wat (e)fietsen je allemaal kan opleveren. De Boom en het Meer levert voor dit project het Going Easy systeem en projectsupport. Werknemers kunnen hier terecht voor informatie en het reserveren van een fiets. Na afloop krijgen deelnemers automatisch een enquĂȘte. Er staan al volop reserveringen in ons systeem.

 

Rij2op5 stimuleringscampagnes

In rij2op5 campagnes worden werknemers gestimuleerd om vaker met de fiets naar het werk te reizen, twee van de vijf werkdagen bijvoorbeeld. Onderdeel hiervan is de e-bikeproef, in dit geval met e-bikes en speed-pedelecs. Vorig jaar was er ook al een rij2op5 campagne in Groningen. In de maanden april en mei van dit jaar kunnen deelnemers meedoen aan de Love to Ride FC Groningen battle. Samen met collega’s maken rij2op5 deelnemers kans op mooie prijzen door hun fietsritten via een app bij te houden. Meer hierover lees je hier.

De rij2op5 campagne loopt t/m maart 2018.