undefined
Bel me terug! Bel me terug!

Gobike deelfietsen in Rotterdam

logo_gobike_rotterdam

De Boom en het Meer heeft niet alleen het Nu-Connect deel e-bikesysteem in Utrecht, maar is ook betrokken bij de implementatie van Gobike in Rotterdam. In 2016 is het eerste uitleenstation gerealiseerd op station Rotterdam Centraal, voor maximaal twaalf gobikes. In 2017 kwamen daar nog zes uitleenstations bij in en rond het centrum van Rotterdam.

Slimme schakel van openbaar vervoer

Gobike is een duurzaam, innovatief en uniek systeem van slimme elektronische deelfietsen, die goed aansluiten op het OV-netwerk en die de bezienswaardigheden in Rotterdam met elkaar verbinden. Hierdoor ben je snel op de plaats van je bestemming.

In 2018 volgt een verdere uitrol van uitleenstations in Rotterdam en omliggende steden. Het doel is om een fijnmazig netwerk uit te rollen van Gobike oplaadstations in en rond de stad, waardoor het mogelijk wordt om bijna letterlijk van deur tot deur te reizen.

Gobike is voor iedereen

Gobike is geschikt voor een brede groep gebruikers. Van toeristen en recreanten die op een flexibele manier en op eigen tempo de stad willen verkennen, tot de inwoners van Rotterdam zelf. En niet te vergeten, de grote groep forensen die dagelijks de stad aandoet.