undefined
Bel me terug! Bel me terug!

Nu-Connect deel e-bikes in Utrecht

UW medewerkers met Gobikes, foto door Norbert Waalboer
Nu-Connect is een volledig geautomatiseerd systeem van innovatieve deel e-bikes, speciaal ontwikkeld voor openbaar en gemeenschappelijk gebruik. De e-bikes kunnen op willekeurige locaties en op flexibele tijden worden meegenomen en elders weer worden ingeleverd. Ideaal voor korte ritten in de stad, voor woon-werkritten en als aanvulling op het OV.

In januari 2015 is Industrievereniging Lage Weide te Utrecht als eerste in Nederland van start gegaan. In oktober 2016 volgde het eerste uitleenstation in gemeente Stichtse Vecht, op station Maarssen. Eind 2016 is bedrijventerrein De Wetering aangehaakt. Verder zijn er diverse initiatieven om andere gebieden in en rond Utrecht te laten aansluiten. Nu-Connect maakt gebruik van de innovatieve e-bikes van Gobike en de daarbij behorende geavanceerde software. Kijk op www.nu-connect.nl voor meer informatie over dit project.

De Boom en het Meer stimuleert mobiliteitsdiensten voor bedrijven(terreinen) en stedelijke gebieden, waaronder deel e-bike oplossingen.