Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

Nu-Connect presenteert zich op Get Connected jaarcongres

Nu-Connect op het Get Connected congres in de Climate PlanetOp donderdag 11 oktober stond een van onze duurzame Nu-Connect deel e-bikes naast een grote wereldbol bij het Get Connected jaarcongres op het Jaarbeursplein in Utrecht. 

Net als andere innovatieve bedrijven en organisaties presenteerden wij onze duurzame (mobiliteits)oplossingen aan de deelnemers van het congres, allemaal initiatieven die bijdragen aan een gezonde en slimme stad.

Global Goals Climate Planet wereldbol

Hoogtepunt van het Get Connected jaarcongres was het plenaire programma in de Global Goals Climate Planet; een grote wereldbol die tijdelijk op het vernieuwde Jaarbeursplein staat. Daarnaast presenteerden allerlei bedrijven en organisaties zich met duurzame, gezonde oplossingen.

Voor organisator Economic Board Utrecht zijn al die initiatieven hard nodig, gezien de forse ambities van de regio Utrecht om een nog gezondere en slimmere regio te worden. De komende twintig jaar zal regio Utrecht flink blijven groeien en dat zorgt voor een grote uitdaging om Utrecht leefbaar te houden.