Bel me terug! Bel me terug!

Om de file heen rijden

De Boom en het Meer heeft al veel mensen weten te overtuigen om de auto te laten staan en op de e-bike naar het werk te gaan. Waarom een half uur in de file staan om de stad uit of in te komen, als je op een e-bike binnen tien minuten de stad uit bent? Laat je overtuigen.

Niemand staat voor zijn plezier in de file, toch? Maar wat blijkt in de realiteit: De auto is nog steeds het populairste voertuig voor woon-werk verkeer. Ook voor de korte afstanden tot 15 km is dit een feit, ondanks de goede fietsinfrastructuur, die in Nederland aanwezig is.

Wij merken dat veel vrouwelijke medewerkers van bedrijven de e-bike een betrouwbaar vervoermiddel vinden: Ze weten nu precies hoe laat ze thuis/op kantoor zijn, of op de crèche kunnen zijn en dan ook nog even snel boodschappen kunnen halen op weg naar huis.

Ook is de e-bike een ideaal vervoermiddel voor medewerkers die gedurende de dag op verschillende locaties moeten zijn binnen een straal van 10 tot 15 km.  Even het hoofd leeg, voordat ze de volgende afspraak in gaan. De beste manier om overtuigd te raken? Probeer het een tijdje.

Wilt u ook filevrij rijden en een e-bike ervaren? Neem dan contact op met De Boom en het Meer. Wij helpen u graag op weg. (contact)