Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

Gestage uitbreiding deel e-bikes Nu-Connect, nu ook bij Jaarbeurs Utrecht

Nu-Connect uitleenstation bij de Jaarbeurs

Nu-Connect uitleenstation bij de Jaarbeurs

Nu-Connect is dé deel e-bike van Utrecht en we groeien verder. Deze maand is het tiende uitleenstation geopend op het Jaarbeursplein, bij bioscoop Kinepolis en ANNE. Zo zijn bestemmingen in het centrum nog beter bereikbaar. 

 

Utrecht Centraal en bedrijvenparken verbonden

Hiermee verbinden we station Utrecht Centraal met de bedrijvenparken aan de rand van de stad, zoals De Wetering – Haarrijn, het Utrecht Science Park en Papendorp. Voor wie de fietsroutes niet zo goed kent, is er navigatie beschikbaar op de stuurtablet van de e-bikes. Handig in het gebruik, je hoeft er zelfs geen app voor te downloaden.

Het nieuwste uitleenstation is te vinden bij de Jaarbeurs, in de fietsenstalling tussen bioscoop Kinepolis en de werk- en ontmoetingsplek ANNE. Via deze centrale locatie kunnen steeds meer mensen profiteren van dit snelle en comfortabele vervoermiddel. Alle Nu-Connect gebruikers kunnen van deze locatie gebruik maken. Handig als je vanaf De Wetering – Haarrijn of ergens op het Business Eiland een afspraak in de buurt van Utrecht Centraal hebt.

 

Werk jij op Business Eiland Utrecht of De Wetering?

Werk jij bij een bedrijf op Business Eiland Utrecht of bedrijvenpark De Wetering – Haarrijn? Of kom je hier regelmatig op bezoek voor zakelijke afspraken? Dan kun je dit jaar gratis gebruik maken van een deel e-bike vanaf alle locaties in Utrecht. Met de elektrische ondersteuning, fiets je zo naar je afspraken in heel regio Utrecht. Wel zo gezond.

Kijk voor meer informatie op de website van Nu-Connect