undefined undefined undefined
Bel me terug! Bel me terug!

Mobiliteitspools

Gezondere medewerkers die ook nog eens vaker op tijd zijn. Dat wil iedere organisatie. En dat kan. De Boom en het Meer biedt zakelijke oplossingen voor gezonde en groene mobiliteit. Dat doen we vooral met onze e-bikes: hippe elektrische fietsen in allerlei uitvoeringen. Maar elektrische (snor)scooters zijn ook een mogelijkheid. Een duurzame mobiliteitspool biedt alle werknemers een alternatief voor de eigen auto.

Voor onze mobiliteitspools kunnen wij o.a. e-bikes, speed-pedelecs (snelle e-bikes) en (snor)scooters leveren. Daarnaast zorgen wij voor een handig online reserveringssysteem en support. Gebruikersenquêtes horen ook tot de mogelijkheden.

 

Voordelen te over

Filevrij en duurzaam naar je werk, met voldoende beweging en ontspanning… De voordelen van een e-bike of e-scooter moet je ervaren. Pas dan kom je er achter dat het goede alternatieven zijn voor het woon-werkverkeer. De laatste generatie e-bikes is licht, comfortabel en trendy. Daarmee zijn ze een serieus vervoermiddel geworden voor de forens.

Interesse om kennis te maken met al deze voordelen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van een duurzame mobiliteitspool.

 

Privacy Statement

Neem je deel aan een van onze mobiliteitspools? Lees hier ons Privacy Statement