Bel me terug! Bel me terug!

Mobiliteitspools

Met ons als partner realiseer je dit duurzame en gezonde alternatief, zodat collega’s Рzeker in de stad Рop tijd komen voor afspraken. Combineer een mobiliteitspool met een e-bike probeeractie en fietsstimuleringscampagne voor echt effect.
Voor onze mobiliteitspools kunnen wij fietsen, e-bikes, speed-pedelecs (snelle e-bikes) en (snor)scooters plaatsen op locatie. Alles is geregeld, van het reserveren van een voertuig, pech onderweg service tot aan de (fiscale) kilometerregistratie. Jullie doen zelf de uitgifte via de servicedesk of we ontzorgen volledig via onze sleutelapp. Zijn er onder de deelnemers vragen over de fiets? Dan staat onze supportdesk voor ze klaar.

 

Alleen maar voordelen

Filevrij en duurzaam naar je werk, met voldoende beweging en met een beetje geluk ook nog met wat groen onderweg. De voordelen van een e-bike of e-scooter moet je ervaren. Pas dan kom je erachter dat er goede alternatieven zijn voor woon-werkverkeer en zakelijke ritten. Interesse om kennis te maken met al deze voordelen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van een duurzame mobiliteitspool.