Bel me terug! Bel me terug!

Wat doen we?

De Boom en het Meer informeert, beweegt en stimuleert organisaties om mobiliteit te verduurzamen.

Als uitvoeringsorganisatie leveren we programma’s en producten, gericht op het stimuleren en het gebruik van (e)bikes en e-scooters als alternatieve en aanvullende vorm van vervoer. De Boom en het Meer levert full service mobiliteitspools aan bedrijven en bedrijventerreinen.

We zijn marktleider op het gebied van E-bike stimulering in Nederland, ruim 300 organisaties en meer dan 6000 werknemers hebben in de afgelopen jaren gebruikt gemaakt van onze probeeracties.

Samen met partners leveren wij een volledig programma, waarmee we werkgevers ontzorgen in de transitie en gedragsverandering.

Lees hier ons Privacy Statement

Wie zijn we?

Als één van de eersten in Nederland zagen we de potentie van de E-bike voor woon-werk verkeer. 6 jaar geleden zijn we begonnen met het stimuleren van de E-bike voor woon-werk verkeer én zakelijke ritten. Dit doen we door concrete projecten. We zijn geen adviesbureau maar een uitvoeringsorganisatie die inmiddels veel expertise opgebouwd heeft in de mobiliteitstransitie van auto naar fiets, e-bike, speed pedelec of e-scooter. Wij weten wat wel werkt en wat niet!

De Boom en het Meer is marktleider op het gebied van E-bike stimulering.

Partners van De Boom en het Meer

Rij2op5 stimuleert medewerkers met de fiets naar het werk te komen. Minimaal twee keer per week met de fiets, dan rijd je 2op5! Rij2op5 benadrukt de voordelen van fietsen en wil jou deze voordelen laten ervaren. Wil je in contact komen met rij2op5? Mail naar info@rij2op5.nl of ga naar www.rij2op5.nl