Bel me terug! Bel me terug!

Programma’s voor e-bike stimulering

Gezondere medewerkers die ook nog eens vaker op tijd zijn. Dat wil iedere organisatie. En dat kan. De Boom en het Meer biedt zakelijke oplossingen voor gezonde en groene mobiliteit. Dat doen we vooral met onze e-bikes.

De Boom en het Meer is gespecialiseerd in complete fietsstimuleringsprogramma’s, gericht op het stimuleren van e-bikes als alternatieve en aanvullende vorm van vervoer. Dit doen wij door e-bikeproeven voor bepaalde tijd aan te bieden, waarin werknemers kennismaken met de elektrische fiets. Onderdeel van deze programma’s is het leveren van e-bikes en speed-pedelecs, volledige ondersteuning en support, een online reserveringssysteem en effectmeting via gebruikersenquêtes.

Een stap verder is een mobiliteitspool: een permanent aanbod van duurzaam vervoer (zoals e-bikes / e-scooters).

 

Duurzaam

De Boom en het Meer informeert, beweegt en stimuleert organisaties om mobiliteit te verduurzamen.  Voor ons is duurzaamheid geen holle frase. Wij werken aan het terugdringen van files, aan CO2-reductie en betaalbare innovatie. Onze fietsstimuleringsprojecten zorgen voor een betere bereikbaarheid, lagere kosten en gezondere werknemers. Win-win op twee wielen.

Wat kan de Boom en het Meer voor uw bedrijf betekenen?

 

Privacy Statement

Neem je deel aan een van onze e-bikeproeven? Lees hier ons Privacy Statement