Bel me terug! Bel me terug!

Op tijd op de zaak, op tijd bij de klant

Hoe krijg ik mijn medewerkers op de fiets? De Boom en het Meer geeft professioneel advies over de inzet van elektrische fietsen. Over de mogelijkheden, over ons onderhoud en onze service. Kortom, over alles wat wij doen om uw bedrijf op weg te houden.

Files en schaars openbaar vervoer maken dat bedrijven niet altijd snel en makkelijk te bereiken zijn. In de meeste bedrijven werkt zo’n 50% van de medewerkers op minder dan 15 kilometer afstand. Een afstand die met een e-bike veel sneller is af te leggen dan met een auto of met het OV. Toch gebruikt maar 15% van de medewerkers op deze afstand de fiets.

Dat kan anders. En daar komt De Boom en het Meer in beeld. Wij denken graag met u mee om het aantal fietsende medewerkers in uw organisatie te verhogen. Wij zorgen er voor dat u de juiste e-bikes in zet onder uw medewerkers. U kunt kiezen uit zo’n acht merken. En we leveren niet alleen e-bikes in uiteenlopende uitvoeringen, maar halen ook de zorg voor onderhoud. schade en diefstal bij u weg. De e-bike zorgt voor continuïteit in uw organisatie. Het is een betrouwbaar, milieubewust en gezond vervoersalternatief.

Meer weten? Vraag het ons.