Bel me terug! Bel me terug!

Fietsstimulering en Rij2op5

De Boom en het Meer werkt nauw samen met de Rij2op5 campagne (zie www.rij2op5.nl). Deze campagne wil forensen verleiden om minstens twee dagen per week de auto te laten staan en een e-bike te gebruiken voor woon-werk verkeer. Na afloop van deze periode krijgt de Rij2op5 deelnemer van de Boom en het Meer een aantrekkelijke e-bike aanbieding.

De Boom en het Meer doet actief mee aan fietsstimuleringsprogramma’s in de provincie Utrecht. Wij zijn regelmatig op mobiliteitsmarkten aanwezig en we organiseren fietsevenementen voor onze zakelijke klanten.

Onze service is snel en flexibel. Met een online registratiesysteem kan uw medewerker een e-bike reserveren, voor een paar dagen of weken, bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer. Maar een organisatie kan de e-bike ook inzetten als flexibele bedrijfsfiets. Het gaat er om dat de medewerker het gemak van de e-bike ervaart. En zo werkt uw bedrijf mee aan betere bereikbaarheid en minder auto’s op de weg.

Wilt u meer weten over “Rij2op5″ en de mogelijkheden voor uw organisatie of bedrijventerrein? Neem contact op voor het maken van een afspraak.