Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

De Boom en het Meer lanceert e-bakfiets stimulering

E-bakfiets van Bakfiets.nl

Toen we zes jaar geleden begonnen met e-bike stimulering, zei iedereen: Hè, wat? Nu is de e-bike niet meer weg te denken uit het woonwerkverkeer en zijn we uitgegroeid tot de marktleider op dit gebied.

De elektrische bakfiets is een relatief nieuw verschijnsel. Je fietst er een stukje sneller en vooral lichter mee, ook al zit de bak vol met spulletjes of kinderen. Wij gaan ermee aan de slag!

 

E-bakfietsen in e-bike probeeracties

Natuurlijk staan we niet stil en ontwikkelen we nieuwe diensten. Na een succesvolle pilot vorig jaar introduceren we nu ook de e-bakfiets in onze mobiliteitspools en e-bikeproeven. Veel werkende ouders overwegen de aanschaf van zo’n fiets, maar hikken nog wel aan tegen de kosten of praktische zaken. Vanaf 2019 is het daarom mogelijk om in het probeeraanbod van De Boom en het Meer de (e-)bakfiets op te nemen. We willen dit ook gaan aanbieden via kinderopvanglocaties.

 

Zelf proberen?

Ben jij een werkgever of ouder die dit wil introduceren, breng het onder de aandacht van je eigen kinderopvang of bedrijf en neem contact met ons op voor meer informatie.