Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

Ga 3.0: Probeer een e-bike in regio Haaglanden

VGa 3.0 mobiliteitspool bij MN in regio Haaglandenoor het programma Ga 3.0 verzorgt De Boom en het Meer dit jaar e-bike proeven in regio Haaglanden. Werknemers kunnen bij achttien fietsenwinkels terecht voor een gratis e-bike proef.

Ook bedrijven kunnen bijdragen door een e-bike pool aan te bieden. Het bedrijf MN is hiermee als eerste gestart.

Bij MN staan drie e-bikes, waaronder een van onze mooie VanMoof e-bikes. Werknemers die normaal met de auto naar het werk reizen, kunnen dit de komende tijd met een e-bike doen. En dat is slim. Fietsers hebben immers een lager ziekteverzuim, het is goedkoper en duurzamer. Voor bedrijven die meedoen wordt alles verzorgt. Wij zorgen voor het plaatsen van de e-bikes, het reserveringssysteem GoingEasy, fietstassen, een helpdesk, etcetera. Kijk hier voor informatie voor bedrijven in regio Haaglanden of mail fietspromotor Roel Lenoir.

 

Ga 3.0 e-bike proeven voor werknemers

Ook individueel kun je in regio Haaglanden meedoen aan Ga 3.0. Bij maar liefst achttien fietsenmakers staan e-bikes voor je klaar. Woon je op fietsafstand van je werk? Probeer dan een week lang een elektrische fiets voor je woonwerkritten. Een e-bike reserveren bij een van de deelnemende fietsenwinkels  kan tot 1 december 2017. Kijk voor het reserveren van een e-bike, de spelregels en een lijst van deelnemende fietshandelaren op de website van Ga 3.0.

 

Fietsgame Toury voor het goede doel

Medewerkers die (voortaan) op de fiets naar het werk komen, kunnen fietsend meesparen voor een goed doel: het project fietsenallejaren.nl. Om mee te doen, download je de gratis app ‘Toury Fietsgame’. In deze app zie je hoeveel calorieën je verbrandt, hoeveel kilometer je fietst en hoe je het ervan afbrengt in vergelijking met anderen. Goed voor een gezonde competitie! Als alle deelnemers 1 miljoen kilometer bij elkaar fietsen, schaft Bereikbaar Haaglanden een nieuwe fietsriksja aan voor ‘Fietsen alle Jaren’.

Ga 3.0 logoGa 3.0 is een initiatief van Bereikbaar Haaglanden, een samenwerking van VNO-NCW West, Metropoolregio Rotterdam Den Haag, TLN, EVO en Stichting Duurzaam Den Haag. Samen met allerlei partijen wordt gezocht naar slimme oplossingen om files te verminderen.