Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

Duurzame mobiliteitspool gemeente Houten i.s.m. De Boom en het Meer

Gemeente Houten is in september samen met De Boom en het Meer gestart met een duurzame mobiliteitspool. Medewerkers kunnen voor hun dienstreizen nu gebruik maken van e-bikes en e-scooters i.p.v. de auto.

De Gemeente Houten werkt met deze pilot aan hun klimaatdoelstellingen. CO2 reductie door het aantal autoritten te beperken is daar een voorbeeld van. In het Milieubeleidsplan van Houten staat de stevige ambitie om in het jaar 2040 de  stilste, schoonste, groenste en klimaatvriendelijkste gemeente te zijn. Met deze duurzame mobiliteitspool voor eigen medewerkers is de gemeente goed op weg.

De mobiliteitspool is flexibel, onafhankelijk van het type voertuig. Er is nu gekozen voor e-bikes en e-scooters, maar dat kan worden uitgebreid. Zo is er voor elke dienstreis een duurzame oplossing. Support, registratie van gebruikers en reserveringen lopen via ons online reserveringssysteem Going Easy. Dat betekent geen rompslomp met bonnetjes, wat belangrijk is voor veel bedrijven en organisaties. Gedurende de pilot houden we via enquêtes in de gaten hoe de ervaringen van de gebruikers zijn. De e-bikes en e-scooters worden in ieder geval nu al volop gebruikt.

Meer informatie of interesse in een duurzame mobiliteitspool voor uw bedrijf of organisatie? Stuur ons een e-mail via onze Contactpagina.

Kickoff duurzame mobiliteitspool in Houten

Kickoff van de duurzame mobiliteitspool van de Gemeente Houten