Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

E-bikeproeven voor nieuw project Utrecht inBeweging

Utrecht inBewegingDit najaar start “Utrecht inBeweging”, het nieuwe stimuleringsproject voor meer fietskilometers. De Boom en het Meer heeft de opdracht gekregen om binnen dit programma de e-bikeproeven aan te bieden.

Utrecht inBeweging daagt automobilisten en spitsreizigers in de provincie Utrecht uit om vaker de (elektrische) fiets te gebruiken. Deelnemers ontvangen als beloning cadeau’s of een geldbedrag.

 

Volop voordelen voor bedrijven

Deelnemende bedrijven laten hun werknemers op een leuke manier kennismaken met de voordelen van (elektrisch) fietsen. De winst zit in gezonde medewerkers, minder behoefte aan parkeerplaatsen en een bijdrage aan het verminderen van CO2-uitstoot. Door gebruik te maken van de app TimesUpp gaan medewerkers de strijd met elkaar aan om de meeste fietskilometers. Interesse? Kijk op de actiewebsite voor de voorwaarden en een promotie-toolkit en meld je aan voor deelname.

Utrecht inBeweging is een initiatief van GoedopWeg, een regionaal samenwerkingsverband waarin overheden en werkgevers samenwerken aan een goede bereikbaarheid van regio Midden-Nederland.