Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

Groot succes campagne Ik Fiets in Utrecht

ikfiets_app_visual

De Ik Fiets app is beschikbaar voor Android en iOs

Vorig jaar in september begon de Ik Fiets campagne voor inwoners van de Provincie Utrecht. Sindsdien hebben maar liefst 3500 mensen meegedaan aan de actie! Op dit moment fietsen de werknemers van USP naar de maan…

 

Volop Ik Fiets events

De komende maanden zijn er diverse ‘Ik Fiets’ evenementen. Op 2 maart startte de Ik Fiets campagne óók voor inwoners van Nieuwegein. In april start Ik Fiets in Amersfoort, in mei in Leusden. Op de website van Ik Fiets lees je meer over alle events. Bovendien maak je kennis met sommige deelnemers, zoals Imke:

“Ik vind het leuk dat de app een verbinding maakt met kleine en grote fietsondernemers, maar ook horeca en andere zaken. En zo erop gericht is om vaker de fiets te pakken én vaker lokaal te shoppen.”

 

Uitdagingen voor werkgevers

Voor werkgevers zijn er speciale uitdagingen waarmee werknemers gezamenlijk sparen. Utrecht Science Park (USP) beet het spits af en ‘fietst’ nu naar de maan. We zoeken nog een grote werkgever (of bedrijventerrein) waarvan de werknemers terug willen fietsen!

Deelnemers kunnen gratis een e-bike proberen, een e-bakfiets of een snelle speed-pedelec. Ook is er de speciale Ik Fiets app, waarbij je per fietskilometer punten spaart voor leuke aanbiedingen en prijzen. De campagne heeft een looptijd van minimaal twee jaar. Gedurende deze periode wordt het langdurige effect van de campagne gemeten.

Meer informatie of meedoen? Kijk op de website van Ik Fiets.