Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

Ikwileenebike.nl roadshows bij Utrecht Centraal

Goedopweg e-bike roadshow bij NS hoofdkantoorDe Goedopweg roadshow van Ikwileenebike.nl komt naar hartje Utrecht deze maand! Op 17, 24 en 31 oktober staan wij samen met rij2op5 bij het NS hoofdkantoor op de Laan van Puntenburg 100. Dus kom een elektrische fiets, snelle speed-pedelec of e-bakfiets proberen.

Voor wie?

De e-bike roadshow is gratis toegankelijk. Dus neem gezellig jouw collega’s mee! Dinsdag 17, 24 en 31 oktober staat de roadshow op de Laan van Puntenburg 100, voor de ingang van het NS hoofdkantoor, vlakbij Utrecht CS. Iedereen mag een elektrische fiets komen proberen. De roadshow is bedoeld voor mensen die in Utrecht, Amersfoort of Leusden werken (of bij een bedrijf dat is aangesloten bij het U15 netwerk). Daarnaast woon je tot 35 km van je werk, reis je voornamelijk met de auto naar je werk en heb je nog geen e-bike.

Assortiment

Er staat een breed assortiment aan elektrische fietsen voor je klaar bij deze roadshow. Via de website ikwileenebike.nl kun je ze direct reserveren. Van e-bikes als die van VanMoof, Sparta en Batavus, tot de fietsen van het merk QWIC, die de afgelopen twee jaar aan de haal gingen met de eerste plek in de Nationale Fietstest (Telegraaf). Bijzonder is de DutchID speedpedelec, waarmee het fietsen van langere afstanden een eitje wordt. Ook handig om een weekje te kunnen testen, is de elektrische cargobike van bakfiets.nl.

Pak 175 euro korting

Enthousiast over de mogelijkheden van de e-bike? Via deze Goedopweg actie kom je in aanmerking voor €175,- korting op de aanschaf van een e-bike, bij diverse fietsenwinkels in de regio. Er zijn 120 kortingsvouchers  beschikbaar, dus pak je kans!

Kijk voor alle voorwaarden en informatie op ikwileenebike.nl

Alle data van de roadshows in Utrecht en Amersfoort vind je hier.