Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

Leen e-bikes voor reizigers over de Wantijbrug tussen Dordrecht en Papendrecht

WantijbrugVanaf zondag 19 januari tot 3 april 2020 is de Wantijbrug tussen Dordrecht en Papendrecht afgesloten in beide richtingen voor auto’s, motorfietsen en vrachtwagens. Openbaar vervoer, (brom)fietsers en voetgangers kunnen wel over de brug.

Om het bewoners met een auto makkelijk te maken, zijn er leen e-bikes en leen speed-pedelecs beschikbaar gedurende de afsluiting.

De leen e-bikes zijn onderdeel van een heel pakket aan reisalternatieven, die worden aangeboden aan bewoners en werknemers aan weerszijden van de brug.

Op de website Ways2go lees je alles over de afsluiting, de werkzaamheden en alle reisalternatieven.

 

Wantij overbruggings e-bike

Ben je automobilist en zou je met de trapondersteuning van een e-bike prima naar je werk kunnen fietsen? Probeer het dan eens. De Wantij Overbruggings e-bike huur je tegen een gereduceerd tarief voor minimaal 10 weken. Je kunt ze afhalen bij diverse lokale fietsenwinkels (zie de lijst onderaan). De kosten voor 10 weken zijn €190 (€19 per week). Deze e-bike is te huur bij diverse lokale fietsenwinkels.

Klik op deze link voor meer informatie en het reserveren van een e-bike.

 

Speedy Sliedrecht

Woon je in Sliedrecht? Probeer dan eens speed-pedelec uit! Een speed-pedelec is een elektrische fiets die snelheden tot wel 40 kilometer kan halen (je moet natuurlijk nog wel zelf trappen, maar door de ondersteuning kun je hard gaan). Zo’n supersnelle e-bike is vooral fijn als je wat langere afstanden moet overbruggen. Voorwaarden voor het rijden op een speed-pedelec: je hebt een rijbewijs nodig en draagt verplicht een helm. De speed-pedelecs zijn na reservering af te halen bij de Gemeentewerf Sliedrecht (Lelystraat 111).

Klik op deze link voor meer informatie en het reserveren van een speed-pedelec.

 

Overbruggings e-bikes voor werkgevers

Ook werkgevers kunnen de Wantij overbruggings e-bike huren voor hun medewerkers.Bij een minimale afname van 5 e-bikes worden ze op het werk afgeleverd. Geïnteresseerd? Neem contact op met info@samenbereikbaar.nl.

 

Afhaallocaties Overbruggings e-bikes

Alblasserdam: Het Rijwielhuis
Dordrecht: Bike Totaal Isendoorn en De Rooij Tweewielers
Hendrik-Ido-Ambacht: De Fietsen van Ambacht
Papendrecht: Henry IJzerman en Voogt Tweewielers
Sliedrecht: Fa. J. Rozendaal
Zwijndrecht: FRS Fietsen