Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

Nieuwe campagne ‘Ik fiets’ gestart in Provincie Utrecht

Ik Fiets campagne

Ik Fiets campagne

Vorige maand is een nieuwe gedrags- en communicatie-campagne in de hele provincie Utrecht gestart: Ik fiets! De Boom en het Meer coördineert alle gedragsacties in dit programma.

 

Meer Utrechters op de (e)fiets

Vanaf september is het voor inwoners van de provincie Utrecht nóg makkelijker en leuker om de fiets te pakken. Bijvoorbeeld door gratis een e-bike, e-bakfiets of speed pedelec uit te proberen of door punten te sparen met behulp van een speciale fietsapp. Het is allemaal onderdeel van de nieuwe ‘Ik fiets’ campagne die 13 september op sportieve wijze is gelanceerd met een fiets-estafette.

Dit programma, met heel veel acties op het gebied van (e)fietsstimulering heeft een looptijd van minimaal twee jaar. De Boom en het Meer is onderdeel van het winnende consortium, dat dit alles uitvoert. Wij doen dat in samenwerking met o.a. Goedopweg en de Provincie Utrecht. We zijn er trots op dat we dit in onze ‘eigen’ provincie mogen doen.

 

Ik Fiets app

Een van de onderdelen van de campagne is de Ik Fiets app. Daarmee word je beloond voor je fietskilometers. De app meet automatisch je fietsritten en geeft punten voor elke kilometer. Deze punten zijn te verzilveren in de app winkel voor leuke aanbiedingen en prijzen. Ook kunnen deelnemers meedoen aan leuke uitdagingen om bonuspunten mee te verdienen.

 

Informatie

Wil je meer informatie of meteen een e-bike proberen? Kijk dan op de website van de Ik Fiets campagne. Of neem contact met ons op en we vertellen je alles over de mogelijkheden van een eigen e-bikeproef.

 

Terugblik op de Kick-off in Zeist