Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

Provincie Utrecht breidt mobiliteitspool uit

Esther van Rooijen (Provincie Utrecht) en Ronald Crombag (De Boom en het Meer)

Esther van Rooijen (Provincie Utrecht) en Ronald Crombag (De Boom en het Meer)

Donderdag 4 februari kreeg Esther van Rooijen, teammanager Facilitair bij de Provincie Utrecht, de sleutels overhandigd van de nieuwe e-bikes voor het provinciehuis. Samen met elektrische scooters vormen ze de duurzame mobiliteitspool voor medewerkers van de Provincie Utrecht.

De provincie heeft al jaren een mobiliteitspool voor hun kantoor op Rijnsweerd. Medewerkers hebben nu voor zakelijke en overige ritten de keuze uit fietsen, e-bikes en elektrische scooters. De Boom en het Meer organiseert en beheert de mobiliteitspool voor de provincie.

De duurzame mobiliteitspool van (e)fietsen en e-scooters past in de ambitie van de provincie om elektrisch vervoer te stimuleren in de eigen organisatie en op kantorenpark Rijnsweerd.

 

Interesse in een eigen mobiliteitspool?

Gezondere medewerkers die ook nog eens vaker op tijd zijn. Dat wil iedere organisatie. En dat kan. De Boom en het Meer biedt zakelijke oplossingen voor gezonde en groene mobiliteit. Dat doen we vooral met onze e-bikes: hippe elektrische fietsen in allerlei uitvoeringen. Maar elektrische scooters zijn ook een mogelijkheid. Een duurzame mobiliteitspool biedt alle werknemers een alternatief voor de eigen auto.

Organisaties die gebruikmaken van het Nationale Fietsplan van NFP krijgen dit voorjaar korting op een e-bike probeerproef.

Interesse om kennis te maken met al deze voordelen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van een duurzame mobiliteitspool.