Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

Slimme reisapps: nieuwe samenwerking met Livemobility en GoVelo

Logo's Livemobility en Go Velo

De Boom en het Meer is twee nieuwe samenwerkingen aangegaan, met Livemobility en met Go Velo, beide aanbieders van slimme reisapps die stimuleren om meer te gaan fietsen. Hiermee verbreden wij onze diensten en bieden we onze klanten een nog betere dienstverlening op het gebied van duurzaam vervoer. 

 

Slimme mobiliteitsapp Livemobility

Livemobility biedt een mobiliteitsoplossing voor bedrijven. Met een slimme mobiliteitsapp kunnen bedrijven hun bereikbaarheidsdoelstellingen sneller bereiken. De app detecteert automatisch met welk vervoermiddel werknemers reizen en automatiseert zo de rittenadministratie. Werknemers worden beloond voor de juiste keuzes en krijgen handige tips om slimmer te reizen.

 

Op de fiets met Go Velo

Fietsprogramma en app Go Velo helpt werkgevers om hun werknemers te stimuleren vaker de fiets naar het werk te pakken. Het programma is ingericht om gewoontegedrag (met de auto naar het werk) te veranderen in duurzaam reisgedrag (fietsen). Dit werkt met het belonen van het maken van fietsritten in het woon-werkverkeer. Dit kan met geld en/of spaarpunten. De Go Velo app registreert de fietsritten, geeft feedback en motiveert zo om te blijven fietsen.

Meer informatie: Go Velo en Livemobility