Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

Succesvolle e-bike stimulering in Haaglanden gecontinueerd

Ga3.0 logoSinds 2017 is De Boom en het Meer de partij die de verschillende e-bike probeeracties in Den Haag, Leiden en omstreken mag uitvoeren. Ook in 2019 gaan we weer aan de slag om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de e-bike of speed-pedelec!

 

Probeeractie via fietsenwinkels

Via een groot netwerk van fietsenwinkels in de regio Haaglanden kunnen mensen een week lang een e-bike uitproberen. Voorwaarde is dat je de e-bike gebruikt als alternatief voor de auto in woonwerk- of zakelijk verkeer. Deelname is mogelijk voor inwoners van Haaglanden (Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Zoetermeer, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Rijswijk) of Rijnland (Leiden, Alphen aan den Rijn en omgeving).

 

E-bike pools voor organisaties

Voor organisaties is er een e-bike pool beschikbaar. Medewerkers kunnen via hun werkgever gedurende één week een e-bike of speed-pedelec uitproberen. De e-bike pools worden bij bedrijven geplaatst in samenwerking met Bereikbaar Haaglanden en Rijnland. We zijn trots dat we ook dit jaar weer uitgekozen zijn om de organisatie hiervan uit te voeren!

Kijk voor meer informatie op de website van Ga3.0.