Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

Volop nieuwe e-bike projecten voor De Boom en het Meer

Sjees e-bikeproef

Sjees e-bikeproef in Brabant

Wij hebben het druk dit jaar! Door heel Nederland lopen e-bikeproeven en andere mobiliteitsprojecten waar wij betrokken bij zijn. Bijvoorbeeld in Schiedam en Papendrecht en in Brabant.

 

Gratis e-bike proberen

Inwoners van Schiedam en Papendrecht mogen gratis een e-bike proberen en zien hoe dat bevalt in plaats van de auto. Via een vragenlijst na afloop, monitoren wij hoe deelnemers de proef hebben ervaren. Om het nog leuker te maken, loopt er tegelijkertijd een kortingsregeling, die maximaal €300 korting biedt op de aanschaf van een (e)fiets of elektrische scooter. De komende maanden volgen meer gemeenten!

Ook in Brabant zijn we actief. Werkgevers kunnen daar deelnemen aan de Sjees E-bike Pool. Ons Brabant Fietst biedt een ‘ready to go’ toolkit, waarmee werkgevers heel gemakkelijk zelf beginnen met fietsstimulering. Als ‘Sjees Gangmaker’ heb je de beschikking over kant-en-klare promotiemiddelen en een Sjees E-bike voor je werknemers. Wij plaatsen verschillende e-bikes bij de werkgever, zodat medewerkers ze een week lang kunnen uitproberen.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op