Bel me terug! Bel me terug!

Nieuws

Terug

Voorjaar is hét seizoen om een e-bike te proberen

Actie van Groningen Bereikbaar

Succesvolle actie in Groningen

Voorjaar is hét seizoen om e-bikes uit te proberen! We hebben ervoor gezorgd dat in bijna alle provincies van Nederland e-bike probeeracties zijn gestart.

 

Overal onze e-bike probeeracties

In bijna heel Nederland hebben wij nu e-bike probeeracties en daar zijn we trots op! In Groningen loopt bijvoorbeeld de probeeractie van Groningen Bereikbaar via werkgevers en via uitgiftepunten in de stad. Al meer dan duizend automobilisten hebben meegedaan.

 

Voorjaar in Overijssel: Fietsen Werkt

Ook voor inwoners van Overijssel is er een mooie e-bikeproef: Fietsen Werkt! Forenzen in regio Twente en Zwolle en omgeving mogen gratis een weekje op een elektrische fiets rijden. Je reserveert een e-bike online en wij zorgen ervoor dat je e-bike voor je klaarstaat bij een fietsenwinkel in de buurt. Handig toch?

In Zuid-Holland lopen verschillende probeeracties van De Verkeersonderneming, een mooie samenwerking tussen Havenbedrijf Rotterdam en meer dan tien gemeenten in de regio. Samen maken we inwoners en werknemers enthousiast om vaker de (e)fiets te pakken!

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze aanpak e-bikestimulering, zelf werken aan een effectieve fietsstimulering? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!